Un bărbat din Iaşi a plătit 2000 euro pentru un permis de conducere fals

Facebook Poliţia Română
Facebook Poliţia Română

Un şofer a plătit 2000 de euro pentru un permis fals de conducere.

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost prins în vama Petea în timp ce conducea un autoturism şi a prezentat la control un permis fals, pe care l-a cumpărat cu 2.000 de euro, informează, duminică, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Potrivit sursei citate, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, un român de 28 de ani domiciliat pe raza judeţului Iaşi, care conducea un autoturism înmatriculat în Austria.

"La controlul de frontieră i-a fost solicitat şi permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităţilor din Cehia, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, fiind fals. În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat ca a primit permisul de conducere de la o persoană ale cărei date de identificare nu le cunoaşte, contra sumei de 2.000 de euro", precizează ITPF.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel