Ultimele imagini cu președintele CJ Vrancea în viață. Virgil Guran: Ne-am văzut la o ședință. Nu erau semne că ar avea o problemă - Foto în articol

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a spus când l-a văzut ultima oară pe Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea.

Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea, a murit la doar 46 de ani.  El a fost internat la un spital din Focşani, iar ulterior a fost transferat în Bucureşti, unde s-a stins din viaţă. Ultimele imagini cu liderul PNL în viață postate pe pagina sa de Facebook sunt de la Paris, acolo unde a participat la  reuniunea Congresului Puterilor Locale și Regionale din Europa.

Ulterior, acesta a mai avut o postare în data de 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

"14 februarie La mulți ani, îndrăgostiților! P.S.: sunt bine, mulțumesc pentru grijă!", a scris acesta atunci.

Iar în data de 15 februarie anunța, tot pe Facebook, că "bugetul Consiliul Județean Vrancea pe 2024 a fost aprobat în unanimitate de către plenul consilierilor județeni".

Virgil Guran: Sunt șocat. Am fost prieten cu Cătălin

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, a vorbit despre moartea colegului său de partid într-o intervenție la Antena 3 CNN.

"În primul rând, condoleanțe familiei, Dumnezeu să îl odihnească. Sincer să fiu, când am aflat, când m-am trezit, sunt șocat. Am fost prieten cu Cătălin. Ce să zic, a fost ca un trăsnet pentru noi. Nu se aștepta nimeni la așa ceva", a spus Virgil Guran.

Întrebat când a vorbit ultima oară cu președintele CJ Vrancea, Virgil Guran a spus: "Cred că săptămâna trecută ne-am văzut la o ședință, două săptămâni, ceva de genul acesta. Părea optimist, părea cum era el întotdeauna, un tip optimist, un tip luptător, un om care a și dovedit performanță în ceea ce a făcut acolo la Vrancea, rezultate extraordinare pentru noi și activitate foarte multă acolo, era apreciat, nu erau semne că ar avea o problemă de asta și spun că pentru noi efectiv a fost un șoc. Când am auzit nu îmi venea să cred".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel