Deputaţii au jucat fotbal pe holurile Parlamentului - VIDEO

Deputaţii s-au filmat jucând fotbal pe holurile Palatului Parlamentului într-un clip de promovare a Turneului Interparlamentar de Fotbal.

Camera Deputaţilor, în parteneriat cu Federaţia Româna de Fotbal, va organiza, în perioada 27 - 30 iunie, Turneul Interparlamentar de Fotbal, iar pentru promovarea campionatului, deputaţii s-au filmat jucând fotbal pe holurile Palatului Parlamentului. Spotul publicitar al campionatului a fost difuzat şi la monitoarele din clădire. De asemenea, cu acest prilej a fost lansat un site special pentru acest campionat: www.cdep.ro/ifc2019.

VIDEO

La competiţie vor participa echipele parlamentelor din Italia, Georgia, Turcia, Serbia, Ucraina şi România. Echipele sunt formate din 14 jucători şi un membru al staff-ului tehnic, precizează un comunicat al Camerei Deputaţilor. Festivitatea de deschidere va avea loc în 27 iunie, ora 18,30, când va avea loc tragerea la sorţi a echipelor.

Meciurile se vor desfăşura pe stadioanele din Buftea şi Mogoşoaia.

Echipa de fotbal a Camerei Deputaţilor a participat la ediţiile anterioare ale turneului, fiind de trei ori vicecampioană, iar la turneul de anul trecut, organizat în Antalya de către Marea Adunare Naţională a Republicii Turcia, a obţinut locul întâi. Cheltuielile aferente organizării acestei acţiuni vor fi suportate din bugetul Camerei Deputaţilor. În afara activităţilor sportive, în program sunt incluse vizite la Palatul Parlamentului şi Muzeul Satului.

De asemenea, turneul va cuprinde în ultima zi şi un meci demonstrativ între Echipa artiştilor şi Echipa presei. 'Turneul Interparlamentar de Fotbal este o acţiune organizată anual de parlamentele naţionale din diferite ţări, fiind un eveniment care îşi propune să contribuie la dezvoltarea cooperării dintre instituţiile legislative şi la crearea de noi oportunităţi de cooperare bilaterală şi multilaterală', precizează sursa citată.

Citește și:  Recuperare specială după victoria cu Croația. Unde au ajuns tricolorii mici - Galerie FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel