Tudor Gheorghe, mesaj pentru nevaccinați: Nu mă încurcă dacă nu vă vaccinați. Muriți în liniște

Folkistul Tudor Gheorghe, mesaj pentru nevaccinați: Nu mă încurcă dacă nu vă vaccinați. Muriți în liniște / Foto: Facebook Tudor Gheorghe
Folkistul Tudor Gheorghe, mesaj pentru nevaccinați: Nu mă încurcă dacă nu vă vaccinați. Muriți în liniște / Foto: Facebook Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a transmis un mesaj românilor care refuză să se vaccineze anti-COVID.

Tudor Gheorghe, cântăreț, compozitor și actor, le-a transmis un mesaj celor vor să participe la concertele sale. Acesta spune că nu crede decât în știință, e vaccinat și nu este încurcat de nevaccinați. „Muriți în liniște", le-a transmis Tudor Gheorghe celor care refuză să se vaccineze, scrie Realitatea.net.

„Lumea a intrat așa cum a trebuit (n.r.: la concertul de la Cluj). Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia doză. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI.

Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă dacă nu vă vaccinați. Muriți în liniște.", a declarat Tudor Gheorghe.

VEZI ȘI: Obârșanu, acuzații după moartea lui Mîțu Stoian: Cumul de malpraxis, fişa medicală contrafăcută, probe ȘTERSE. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3

Medicul Adrian Marinescu, vești bune înainte de sărbătorile de iarnă

Dr. Adrian Marinescu spune că, în acest moment, situația epidemiologică este una echilibrată și e clar pentru toți că vom avea sărbători liniștite.  

„În momentul de față, lucrurile sunt mai mult decât echilibrate și de la o zi la alta situația e mai bună. Numai că nu poți să nu te uiți cu un ochi la ce se va întâmpla mai încolo. E clar că vom avea sărbători liniștite, este un lucru cert pentru noi toți, dar contează ce va fi pe urmă. Și eu sper că în afară de faptul că vom crește vaccinarea – tot sper că vom crește vaccinarea în intervalul acesta de timp – sper să fim și prudenți și să ne gândim că pandemia nu a trecut”, a spus Adrian Marinescu, citat de Mediafax.

Medicul recomandă respectarea măsurilor pentru a avea sărbători liniștite, fără risc „să ajungem să ne chinuim din nou”.

Potrivit medicului, vaccinarea face diferența între cazurile grave de COVID-19 și cele ușoare, „ca o viroză, un guturai”. Vezi AICI mai mult.

VEZI ȘI: Nouă tulpină COVID, mai periculoasă decât Delta, cu 32 de mutații. ”Mai rău decât aproape orice altceva”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel