Trăsăturile faciale pe care le au doar cei predispuși la despărțiri

Foto Pexels
Foto Pexels

Suada Agachi, specialist în tehnici de citirire a chipului și analiză a trăsăturilor faciale, a spus că poți să-ți dai seama de viitorul unei relații după chipul persoanelor în cauză.

Suada Agachi a spus că fiecare acțiune își spune cuvântul într-o relație și, în cazul unei despărțiri, există întotdeauna doi vinovați. De asemenea, a spus că atașamentul poate fi citit pe chip, la fel și urmele unei separări.

„Atașament poți să observi la un om și când are obraji foarte cărnoși. Sunt indicii pe chip. Legat de divorț sau unde se vede despărțirea, omul le provoacă, în general. Sunt oameni care vor spune: pe mine m-a părăsit soțul, nu am provocat sau m-a lăsat soția. Sunt atât de multe sfori nevăzute în care nu ai cum să știi vreodată unde ai dus, cum ai participat la așa ceva. Chiar dacă nu ai făcut nimic rău, poate că și acel lucru a participat la despărțire”, a spus, la Antena Stars, Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului și analiză a trăsăturilor faciale.

„Urmele despărțirii se observă când sunt șanțuri foarte adânci aici (n.r. în jurul gurii), nu gropițele. Pomeții foarte osoși, ieșiți în evidență aici sus. Un aspect fizic cumva mai stors, încheieturile sunt mai subțiri, gâtul este mai subțire, se observa toată zona cum înghite. Deși sună ciudat, este ca un fruct care s-a uscat. Are o uscăciune a chipului. Poate multe femei își doresc să fie mai slabe, dar mare atenție, odată cu această nevoie de a arăta extrem de slabe aduce acest aspect al chipului și către tendința foarte acută de a rămâne singure”, a spus Suada Agachi.

Există și câteva trăsături faciale care, dacă sunt interpretate corect, pot spune multe despre caracterul și predispoziția unei persoane la rupturi amoroase.

„O femeie care are pomeții proeminenți și un nas foarte bine aspectat, neoperat, adică foarte mare, predispoziția la despărțiri este mult mai mare pentru că are nevoie de libertate sau să se impună. Îi sugerez să găsească un bărbat cu care să discute din start. Sprâncenele tatuate sunt deja un mare semnal de alarmă. În fizionomie, sprâncele arată cum anume legi relații sau cum reușești să te faci plăcut. Lipsa sprâncenelor reprezintă și un simbol al singurătății. Când văd sprâncene căzute sau tatuate, înseamnă că furia a jucat un rol atât de mare în viața unei femei încât și-a ars propriile sprâncene”, a mai spus Suada Agachi.

Citește și...

Mihai Voropchievici îți explică dacă ai linia divorţului în palmă

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum se poate recunoaşte linia divorţului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi în dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi este scris în frunte îţi este pus. Sunt lucruri care nu se schimbă", a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Cum arată linia divorţului din palmă, potrivit lui Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa”, a spus Mihai Voropchievici.

„Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel