Urmărește emisiunea live


Traian Băsescu, revoltat. "Vă sună cumva cunoscut?"

Spiritul Crăciunului este diminuat din Europa din cauza venirii musulmanilor. Tot mai multe țări au înlocuit urarea de "Crăciun fericit!" cu alte urări. 

Potrivit publicațiilor internaționale, "Crăciun fericit!" a fost înlocuit cu "Sărbători fericite" în mai multe țări pentru a-i include și pe cei care au venit în Europa și sărbătoresc după tradițiile lor. Sărbătorile din această perioadă sunt Hanukkah, la evrei, Ramadam şi Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budişti. La Bruxelles, Târgul de Crăciun a fost redenumit "Plăcerile iernii", iar Parlamentul European a tipărit felicitări cu urarea "Felicitări de Sezon!". 

"Pentru voi, bruxellezii, felicitări de sezon! Pentru noi, ROMÂNII, CRĂCIUN FERICIT! Pentru a nu-i supăra pe islamiștii veniți buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună și să nu mai scrie "Crăciun Fericit", ci "FELICITĂRI DE SEZON". Mai este puțin și-l vom înlocui și pe Moș Crăciun cu Moș Gerilă. Vă sună cumva cunoscut? Mai mult, în problema cotelor de islamiști, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului utilizînd, cel mai adesea, brațul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit la Moscova și nu la Berlin? Cea mai viabilă soluție pentru viitorul României este apartenența la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligația s-o apărăm cu valorile culturale și politice care au consacrat-o", a scris președintele MP, Traian Băsescu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel