Tolontan: Ajungem să fim suspectați că vrem să băgăm protestatarii în case

Cătălin Tolontan a răspuns celor care l-au acuzat că pentru articolul despre radiațiile de la Muzeul de Geologie a folosit o fotografie cu tricolorul uman de la protestele din Piața Victoriei.

"Bine, bine, sună nedumerirea oamenilor, ați scris într-adevăr în articol că nu sunt afectați manifestanții sau trecătorii, dar atunci de ce ați publicat poza în investigație? Nu cumva este asta o încercare de a speria protestatarii?!

Și uite cum, după ce ministrul de interne al PSD Carmen Dan ne punea pe lista instigatorilor care scot oamenii în stradă, ajungem să fim suspectați acum că vrem să-i băgăm în case. Dar oamenii nu sunt păpuși manevrabile. Ei au resorturi profunde. Nu investigațiile noastre jurnalistice despre sănătatea publică i-au scos în stradă, i-am spus asta ministrului Carmen Dan, și nu o altă investigație îi va băga în case. Am publicat imaginea pieței și vecinătatea muzeului dintr-un motiv care nouă ni se pare valid.

[citeste si]

Am considerat că e simbolic ca la 100 de metri de locul unde sute de mii de oameni manifestează la adresa unei fel de a guverna în secret și contra interesului public, că așa a început tot!, o conducere a unui institut să țină secret un raport de sănătate publică.

Vecinătăți opuse. O Românie care se dezgheață undeva și îngheață, imediat, la marginea cealaltă a copcii. În Piața Victoriei, oamenii cer schimbarea, iar la doi pași, înspre Șoseaua Kiseleff, schimbarea este blocată, ca și cum ar fi mii de kilometri distanță.

Așa am gîndit. Nu v-am convins? Ne pare rău. Am greșit în alăturarea imaginilor? Probabil", a scris Cătălin Tolontan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel