Testul psihologic care dezvăluie ce cred cu adevărat prietenii tăi despre tine

Foto Pexels
Foto Pexels

Un TikToker pe nume Bella Avila a împărtășit un truc amuzant pe care îl poți încerca cu prietenii tăi. Acest truc psihologic simplu dezvăluie ce cred prietenii tăi în mod inconștient despre tine.

Pentru a începe acest test rapid, trebuie doar să trimiți un mesaj unuia dintre prietenii tăi în care să îl întrebi: „Dacă aș fi o culoare, ce culoare aș fi?”.

Avila avertizează că trebuie să fii pregătit emoțional pentru a auzi caracteristicile pe care oamenii pe care îi iubești le asociază cu tine. 

Galben

Dacă prima culoare care îi vine în minte când este întrebat, amicul tău crede că ești loial, optimist și în general pozitiv. 

Roșu 

S-ar putea să te alarmeze să afli că el crede că ești manipulator.

Albastru

În acest caz, prietenii tăi cred că ești spontan și că pui preț pe relațiile de prietenie. 

Roz

Culoarea roz este o sabie cu două tăișuri. Prietenul tău îți iubește personalitatea, dar în același timp crede că ești puțin naiv. 

Violet

Violetul indică faptul că prietenul tău știe că se poate baza pe tine atunci când este nevoie.

Negru

Dacă negru îi vine în minte atunci când se gândește la tine, ar trebui să te simți special. Acest lucru înseamnă că are o legătură mai strânsă și mai profundă cu tine decât cu majoritatea oamenilor.

Verde

Culoarea verde reprezintă o persoană lipsită de griji. Totuși, acest lucru înseamnă, de asemenea, că prietenul tău te consideră nepăsător. 

Alb

Când auzi că prietenul tău spune culoarea alb atunci când se gândește la cine ești, gândește-te la vanilie sau la o pânză albă. Aceștia consideră că ești plictisitor și, de asemenea, cred că nu ești de încredere.

Acest truc psihologic poate fi nou pentru tine, dar culorile au fost întotdeauna folosite ca instrument în psihologie, branding și marketing.

Citește și...

Culoarea anului 2023. ”E imposibil să intri într-o cameră dacă porți această culoare și să nu se îndrepte atenția spre tine”

Institutul Pantone a anunțat culoarea anului 2023. E vorba despre Viva Magenta.

„Este curajoasă, neînfricată, înfăţişează optimism şi bucurie”, a spus Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

„Am ales această culoare pentru că am simțit că este o nuanță neconvențională pentru o perioadă neconvențională, ceva care ne-ar putea prezenta o nouă viziune", a declarat Leatrice Eiseman pentru TIME. Viva Magenta, notează Esieman, comunică putere - dar într-un mod asertiv, nu agresiv, „este o culoare care vibrează cu adevărat cu vervă și vigoare, care demonstrează un nou semnal de putere, ceea de care avem cu toții nevoie pentru un viitor mai optimist”.

O nuanță precum Viva Magenta este șansa revizitalizării și reconectării cu istoria, imaginând în același timp un viitor mai luminos.

„Sperăm că simbolismul din această culoare va crea o lume dinamică ce încurajează experimentarea”, a mai spus Eiseman. 

În timp ce culoarea are legături profunde atât cu trecutul, institutul dorește să fie clar că este, de asemenea, o culoare care se potrivește incontestabil pentru prezent, o nuanță care încurajează toți oamenii să trăiască viața cu îndrăzneală în momentul prezent.

„Numele culorii în sine vă spune că aceasta este o culoare cu care să sărbătoriți, o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria", a declarat Eiseman, care a mai spus: „Este ceea ce noi numim o nuanță fără limite, o declarație cu adevărat remarcabilă. Este imposibil să intri într-o cameră dacă porți această culoare și să nu se îndrepte atenția spre tine. Este îndrăzneață. Este spirituală și incluzivă - îi primește pe toți și pe oricine cu același spirit rebel!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel