"Te faci de râs". Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghecampf: Sună disperat şi amenință în stânga şi-n dreapta

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a transmis un nou mesaj la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

"Este deja o pedeapsă foarte mare pentru Laurenţiu, este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce, este cumplit de târziu pentru el să mai miște, să mai vorbească, să mai aibă respect şi credibilitate din partea jucătorilor, colegilor… Adevărul este că toți greșim în viață, dar încercăm să reparăm, să nu ne afundăm mai tare în greșeală. Pntru șantaj sau alte nenorociri făcute de genul ăsta de bacterie există soluții.

Sper ca soțul meu să nu rămână motanul încălțat…căci încet, încet ți se comandă şi cât aer să tragi în piept şi câţi bani ai voie să cheltuiești. Începi să execuți ordine, începi să faci rău familiei, copiilor, faci familia de râs… Te faci de râs, după o viața de muncă şi deja lumea te râde şi te strigă "ursul păcălit de larvă" (...) Faptul că nu a reușit să gestioneze succesul şi imaginea făcută foarte greu, cu sacrificii, în atâția ani, faptul că azi lângă el stau câțiva viermi de bălegar care îi mănâncă încet, dar sigur bănuţii, povestindu-l peste tot la fiecare masă, faptul că azi nu mai poate să stea cu capul sus când intră în zona Herăstrău, la restaurante, datorită filmelor, imaginilor şi a discuțiilor apărute în presă de o rușine incredibilă…

Faptul că în fața jucătorilor nu mai poate ridica ochii şi capul… Faptul că începe să se instaureze degradarea vizibilă şi galopantă…faptul că nu a reușit să rămână în lumea frumoasă în care a stat atât de mulți ani, faptul că a ales minciuna şi umilința predată de specimenul grotesc care i-a retezat aripile din sec, care l-a atins şi l-a ademenit într-un canal urât mirositor, faptul că trăiește cu spaimă că zilnic poate apărea un “client“ care deține materiale compromițătoare… Faptul că sună disperat şi amenință în stânga şi în dreapta încercând ca un bebeluș să oprească ceva ce nu se poate șterge, deoarece trecutul urmărește bacteriile toată viața şi atârnă ca o tinichea de coada lor, iar când tinicheaua mai face şi zgomot este hilar…”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Vezi și: Codrin Ştefănescu, despre relaţia de iubire cu Anamaria Prodan: Mama o iubea și maică-sa mă iubea pe mine. Era nebunie...

"Eu nu ameninț. Mi-am atenționat soțul"

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiau jurămintele. Apoi însă, zvonurile legate de relația lui Laurențiu Reghecampf cu o altă femeie au început să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Au urmat câteva imagini și ulterior, o decizie radicală a impresarei. 

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a declarat că "acolo Sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită. Atunci când intri în biserică, pentru mine sunt momente sfinte, momente unice... Stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția ta, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf... n-am mai auzit pe nimeni".

"Eu nu ameninț. Eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea", a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Spynews. 

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel