Anamaria Prodan, despre Reghe: L-am atenționat / Când va realiza va fi jale pentru toată lumea

Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf

La câteva luni după ce și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la divorț. Impresara a oferit câteva detalii despre ce se mai întâmplă între ei în prezent. 

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf își reînnoiau jurămintele. Apoi însă, zvonurile legate de relația lui Laurențiu Reghecampf cu o altă femeie au început să ocupe primele pagini ale tabloidelor. Au urmat câteva imagini și ulterior, o decizie radicală a impresarei. 

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, Anamaria Prodan a declarat că "acolo Sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită. Atunci când intri în biserică, pentru mine sunt momente sfinte, momente unice... Stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf... n-am mai auzit pe nimeni".

Pentru moment, între cei doi este "sol de pace". "Eu nu ameninț. Eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avocaților că dacă nu oprește această porcărie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc), nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile ieftine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea", a mai spus Anamaria Prodan, potrivit Spynews

Prodan: Am vorbit și am zis să facem cumva să închidem nebunia asta. Nu realizează, dar va realiza. Va fi jale pentru toată lumea

Într-un alt interviu acordat pentru Click!, Anamaria Prodan a susținut că familia ei este indestructibilă și că Reghe va realiza acest lucru într-un viitor îndepărtat. Atunci, "va fi jale pentru toată lumea". 

"Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem cumva să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel