EXCLUSIV  TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA/ Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat, printre măsurile fiscale pentru care ar urma să fie dată OUG, și ”taxa pe lăcomie”. 

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA Ministrul de Finanțe a afirmat că ”se propune” ca de la 1 ianuarie 2019 să se aplica taxa pe lăcomie, ”care se aplică instituţiilor în cazul în care ratele ROBOR la 3 luni şi 6 luni depăşesc o anumită valoare procentuală”.

”Taxa se stabileşte pe baza mediei trimestriale a ratelor ROBOR la 3 şi la 6 luni, atunci când este depăşită valoarea de 1,5%. Acesta este pragul până la care nu se aplică o astfel de taxă", a explicat Teodorovici. 

Vezi aici mai mult: TAXA pe LĂCOMIE. Teodorovici, mesajul zilei

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  Taxa pe lăcomie a transformat România în scena extremelor. Unii au hulit-o, alții au aplaudat-o. 

Liviu Dragnea spunea astăzi: ”Toți cei care vor pierde bani critică, dar românii și statul român care vor câștiga bani susțin această ordonanță”. 

Vezi aici mai mult: Dragnea avertizează companiile: Gata cu ȘANTAJUL!

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  DCNews a realizat un sondaj pentru a vedea ce părere au românii cu privire la această taxă pe lăcomie care, în acest moment, este doar o propunere. 

Rezultatul sondajului arată că PSD a dat o lovitură cu ”taxa pe lăcomie”, majoritatea celor care au votat fiind de acord cu introducerea acestei taxe. 

(w670)

TAXA pe LĂCOMIE, primul SONDAJ. PSD a dat LOVITURA  După cum arată și graficul 23.193 de cititori DCNews.ro, reprezentând un procent de 67,33% consideră că taxa pe lăcomie e ”justificată”. 

11.252, adică 32,67%, susțin că taxa pe lăcomie e ”pericol pentru economie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel