”Tăieri la PNL”. Marius Budăi, replici cu Virgil Guran: Să nu vă dea afară

Marius Budăi a avut un schimb de replici cu Virgil Guran.

„Vom analiza. E simplu să promiți că vom face. Noi luăm cazul real, ceea ce se întâmplă acum. Cert este că nu se taie nimic, dar vom veni cu toate datele în momentul în care se face un audit foarte clar", a spus Virgil Guran, miercuri după-amiază, la Antena 3.

După ce Marius Budăi a spus că îi apreciază sinceritatea și e pe lista sa de „amici", Virgil Guran a zis: „Dacă mă mai lăudați mult, mă dau afară colegii". „Nu, nu, să nu vă dea afară, sunteți un liberal convins și eu pot să confirm asta", a spus Marius Budăi.

„Dar vedeți ceea ce spuneți dumneavoastră acum", a continuat Budăi, „din păcate, aceasta este, de fapt, teza PNL-ului. Nu spuneți cu subiect și predicat că veți majora salariile. Nu spuneți cu subiect și predicat că veți majora pensiile. Iar eu când spun tăiere, stimate coleg, o nemajorare de venit tot la asta se încadrează. Am dreptate când spun tăieri și austeritate la PNL".

„Depinde. După părerea mea, se va respecta tot acest grafic, dar trebuie să vedem un pic toate condițiile", a replicat Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel