Steluța Cătăniciu: Raport devastator, este ÎNGROZITOR

Irina Constantin / 26 feb 2018 / 21:28 Salveaza PDF Comentarii

Steluța Cătăniciu, deputată ALDE, a vorbit, la Antena 3, despre raportul de revocare al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. 

"Părerea mea personală este că-n momentul în care președintele Klaus Iohannis va refuza revocarea Laurei Codruța Kovesi, având în vedere raportul devastator- nu sunt cuvinte mari, am văzut că foarte multă lume a folosit acest cuvânt, dar într-adevăr acest raport realizat de Tudorel Toader este devastator pentru DNA și mai ales pentru Laura Codruța Kovesi. Știți pe ce mă bazez eu când spun că este devastator? Sigur, a arătat dl ministru că și-a arogat competențe care nu-i aparțineau, că a cotestat autoritatea CCR, a sfidat Parlamentul, toate acestea cu un scop, este îngrozitor, de a obține condamnări cu orice preț. Un procuror și mai ales un procuror-șef al DNA a avut acest scop, constatat de ministrul Justiției și nu orice fel de ministru, un ministru independent asumat de către coaliție, fost judecător al CCR și membru al Comisiei de la Veneția. A avut acest scop: de a obține condamnări cu orice preț" a spus Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, la Antena 3. 

[citeste si]

Raportul prin care ministrul Justiției, Tudorel Toader, solicită revocarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA este pe masa președintelui Klaus Iohannis. loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +14    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.M