Split TVA. Ponta, atac la Dragnea: Cei mai mulți tac de frică sau...

Fostul premier Victor Ponta critică o măsură pe care Guvernul s-o ambiționeze să o ia, deși primul partener al acestuia este total împotrivă. În context, îl critică pe Liviu Dragnea, afirmând că președintele PSD vrea să controleze tot. 

”Povestea cu TVA splitat - Sa gresesti este omeneste - sa perseverezi in greseala deja este mult mai mult ....
Daca TOATE firmele private spun ca ideea introducerii TVA splitat este gresita Guvernul trebuie sa renunte la aceasta traznaie care va duce la mai multa birocratie, mai putini bani si enervare inutila.
Pentru un Guvern normal dintr-o tara normala cel mai important partenere si "prieten" trebuie sa fie firmele private deoarece :
1. Angajeaza si platesc in fiecare zi milioane de locuri de munca pentru cetatenii care sunt guvernati
2. Platesc taxele si impozitele din care Guvernul sustine cheltuielile sale de aparare, ordine publica, educatie,sanatate, mediu, infrastructura etc plus salariile bugetarilor si pensiile de stat
3. Produc cresterea economica cu care se lauda in Parlament si la televizor Guvernul
3. Sunt principalul factor de modernizare al societatii ( nu doar in zona strict economica dar si in educatie sau sanatate unde mediul privat completeaza si stimuleaza zona publica)!
Cred insa ca problema adevarata aici este mult mai profunda si mai grava / -- Traian Basescu ar fi vrut ca toti romanii sa lucreze in privat si sa nu mai existe Statul ( cu exceptia celor care faceau dosare si interceptari pt el)
- Liviu Dragnea ar vrea sa nu mai lucreze nimeni in privat si sa fim toti angajatii unui Stat condus de el ( modelul Teleorman unde si autoritatile publice ale judetului si singura firma privata TELDRUM apartineau tot lui - si orice misca depinde doar de vointa si capriciile "Sefului".
Si atunci si acum cei mai multi tac ; de frica sau ca sa primeasca o functie sau un contract / rezultatul va fi la fel de prost.” a scris Victor Ponta pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel