EXCLUSIV  Sorin Moisă, atac la Dragnea. Cine e omul care l-a adus în PSD

După ce europarlamentarul PSD Sorin Moisă a declanșat un război împotriva lui Liviu Dragnea în PE, s-a ridicat întrebarea: cum a ajuns eminența cenușie din echipa lui Dacian Cioloș pe lista social-democraților? 

Afinitățile ideologice par destul de slabe, mai ales după ce Moisă a plecat direct la PPE, după ce a intrat în Parlamentul European sub tricoul principalului adversar politic, Socialiștii.

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD susține că decizia a aparținut unui singur om.

”Au fost anuniți oameni la nivel de secretari de stat sau membri ai guvernului pe care și i-a asumat personal un singur om. Mai precis, colegii din CEX au fost anunțați de Victor Ponta cu două ore înaintea de întrunirea pentru validarea listelor că Sorin Moisă trebuie să fie pe listă. Ne-am trezit cu el pe listă în urma deciziei președintelui de atunci al PSD, Victor Ponta. Impus și garantat de un singur om, singurul care îl cunoștea și-l dorea: Victor Ponta!”.

Chestii bizare: ba era propunere de premier, ba de președinte

Ulterior, am observat în presă, pe surse, de parcă se cerea singur, ba că e dat ca viitor premier, ba că va fi președintele partidului, ba candidat la președinție. Chestii bizare, mai ales că nu-l cunoaște mai nimeni, în partid, fiind invenția lui Ponta. Nu mai vorbesc în societate, unde e total necunoscut marelui public. Nu mai spun de ipocrizia acestui fost judecător: având funcția obținută în baza participării pe listele PSD ar fi trebuit să facă multe pentru români: să țină partea țării în fața campaniilor abjecte duse de Monica Macovei, să informeze oficialii europeni despre manevrele statului paralel, să colaboreze cu echipa PSD condusă de europarlamentarul Viorica Dăncilă. În schimb, la fel ca parlamentarul Cătălin Ivan și-a văzut de agenda personală, uitând că nu au ajuns în PE ca independenți. Nici dracu nu-i vota dacă nu erau pe lista PSD.

Dovadă că și acum a fugit la PPE, doar-doar o mai prinde un loc pe altă listă. În concluzie, nici nu merită să-i răspundem, face și el ce e pus să facă, revine alături de cei care l-au susținut pe față, sau pe ascuns. În ce ne privește, vom fi mult mai exigenți în alcătuirea viitoarelor liste”, a spus Codrin Ștefănescu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel