Schimbare de situație pentru prezidențiale. Ce scor obține Ponta

agerpres_6654063
agerpres_6654063

Ultimul sondaj CSCI îl plasează pe Victor Ponta preferat pentru scaunul de la Cotroceni, în timp ce Crin Antonescu se află la o distanță de doar 2% față de poziția a treia, ocupată de Mihai Răzvan Ungureanu. 

Varianta I: Ponta vs. Antonescu la prezidențiale

Premierul ar fi preferat de 33% dintre români, dacă ar merge în cursa pentru prezidențiale susținut de PSD, iar Antonescu de 22%, dacă ar merge susținut de PNL. Pe locul trei, la doar două puncte distanţă de Antonescu se află Mihai Răzvan Ungureanu, pe care l-ar vota 20% dintre români.

Corneliu Vadim Tudor ar fi votat de 9% dintre români şi Dan Diaconescu de 8%. Prezidenţiabilul PDL, Cătălin Predoiu, este cotat cu doar 4%, la egalitate cu liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Varianta II: Ponta iese din grilă. Antonescu, susținut de USL la prezidențiale

Dacă premierul Ponta ar fi scos din grilă și USL va merge la alegerile prezidenţiale cu Crin Antonescu, acesta ar fi preferat chiar şi în faţa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Astfel, Antonescu ar întruni 32% din voturi, iar Mugur Isărescu - 26%. Mihai Răzvan Ungureanu ar obţine 19% din voturile românilor dacă ar fi susţinut de PDL şi Alianţa Dreptate şi Adevăr. Pe locul patru s-ar afla CV Tudor cu 9%, urmat de Dan Diaconescu cu 8% şi de liderul UDMR Kelemen Hunor cu 6%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel