SONDAJ. PIELEANU, sunat de trei oameni foarte influenți. ”De unde știi?”

Sociologul Marius Pieleanu a afirmat, joi seară, la Antena 3, că a fost sunat de trei oameni foarte importanți din țară care l-au întrebat de unde știa ce va urma să facă premierul Mihai Tudose. 

”Sâmbătă, la 12 ore după ce am dat la Dana Grecu acele rezultate, ca promo, am primit trei telefoane, de la trei oameni independenți unul de altul, foarte influenți în țara aceasta care m-au întrebat: `De unde știi?`. Eu spun: `Ce să știu?`. `De unde știi că luni Tudose va începe atacul asupra lui Dragnea?`. Eu: `Habar n-am!`. `Păi atunci cum ai dat sondajul ăsta, e întâmplător?`. Eu nu fac parte din conspiraționiști și nici nu sunt genul care să cred în scenarii, dar se pare că acest pretext al sondajului a grăbit lucrurile. Ceea ce cere dl Tudose azi în CEx urma să ceară la un moment dat numai că niște date nevinovate au grăbit acest lucru” a spus sociologul Marius Pieleanu la Antena 3. 

Directorul Avangarde a mai dezvăluit că a vorbit cu Liviu Dragnea după transmiterea rezultatelor sondajului: ”După apariția sondajului, da! (n.r. a vorbit cu Liviu Dragnea). Mi-a zis că e împreună cu conducerea partidului și mi-a spus: `Te rog să-mi spui când am vorbit noi ultima dată?`. `Acum patru luni`”. 

Marius Pieleanu a mai precizat că sondajul său poate că este folosit ca un pretext, dar nu este vina lui. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel