EXCLUSIV  SONDAJ: O mie de cititori DCNEWS au votat: Victor Ponta, încotro

DCNEWS a realizat un sondaj cu privire la ce ar trebui să facă fostul premier Victor Ponta, să meargă la PRU sau să rămână în PSD. 

Sondajul a fost motivat de contextul și declarațiile politice. PRU îl așteaptă pe VP. Victor Ponta spune că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de la alegerile locale, nu a fost consultat cu privire la programul de guvernare și că decât să fie în tribună cu un partid mare, mai bine pe teren cu un partid mic. Liviu Dragnea nu numai că a afirmat că-l va suna pe Victor Ponta să muncească alături de el, dar consideră și că excluderea lui Mircea Geoană a fost o greșeală. Asta după ce a spus că Victor Ponta nu e Mircea Geoană. Mai nou, președintele PSD îi va trimite lui Victor Ponta o invitatie oficială la CExN al PSD din 15 și 16 septembrie. 

Cititorii DCNEWS.RO au fost întrebați într-un sondaj exclusiv ce ar trebui să facă Victor Ponta, să rămână în PSD sau să plece la PRU. 1051 de oameni au votat: 689 susțin că Ponta ar trebui să rămână în PSD și 362 cred că Ponta ar trebui să plece la PRU, procentul fiind de 66% la 34%. 

(w670)

Sondajul este deschis în continuare. Puteți vota AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel