EXCLUSIV  SONDAJ. Laura Codruța Kovesi, cel mai de temut contracandidat al lui Klaus Iohannis. Ce șanse ar fi avut la prezidențiale

În urmă cu doar câteva luni, fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, ar fi avut șanse reale să fie președintele României. Astăzi, tot îi scade șansele lui Klaus Iohannis și generează cel mai mare procent de nehotărâți. 

Se vorbea în spațiul public despre șansele Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale. Unii considerau că va fi scoasă în față de partide care o vor propune drept candidată la alegerile prezidențiale. Zvonurile se pare că erau bazate pe șansele reale pe care le avea Laura Codruța Kovesi să obțină mandatul de președinte, în fața celui care este cotat cu prima șansă în toate sondajele, în orice variantă, respectiv Klaus Iohannis. 

Dar fosta șefă a DNA și-a pierdut șansele pe parcursul acestui an, ajungând să fie departe de scorul pe care ar fi putut să-l obțină cu doar câteva luni în urmă, când era în atenția publică. 

Sondajul obținut în exclusivitate de DCNews arată că-n luna aprilie Laura Codruța Kovesi chiar putea să-l învingă pe Klaus Iohannis în turul doi. 

Dar cum alegerile n-au fost în luna aprilie, în luna august, șansele s-au diminuat considerabil. Cu toate acestea, Laura Codruța Kovesi ar fi contracandidata cea mai de temut pentru Klaus Iohannis. Ea ar obține 23%, iar Klaus Iohannis 47%. Totodată, ar genera cel mai mare procent de nehotărâți- 21%. 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel