EXCLUSIV  SONDAJ după decizia PSD privind Șerban Nicolae: Peste 10.000 de oameni au răspuns

Roxana Neagu / 11 mai 2017 / 14:39 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

PSD a decis, miercuri, nu doar să-l sancționeze pe Șerban Nicolae prin înlăturarea de la conducerea Comisiei Juridice din Senat, dar și de la șefia grupului PSD al senatorilor. 

Senatorul PSD nu consideră că a greșit cu ceva și spune că decizia PSD a fost ”un act politic, o decizie politică”. Amendamentele la Legea Grațierii ar fi cele care ”i-au pus capac” liderului PSD, care mărturisește că nu se leagă de funcții și amintește că în Legislativul 2012-2016 a fost simplu parlamentar. 

Sociologul Marius Pieleanu a spus pentru DCNews că într-adevăr Liviu Dragnea a picat în sondaje în urma unor astfel de decizii tranșante, dar atrage atenția că președintele PSD nu a luat decizia singur, ci alături de oameni politici de vârf care tac. Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că Liviu Dragnea nu-și va atrage simpatia străzii în urma unor astfel de mișcări politici, ci doar ura partidului, iar Liviu Pleșoianu susține că Șerban Nicolae a fost executat. 

[citeste si]

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii site-ului, pentru a descoperi care este părerea lor despre acțiunea PSD în ceea ce-l privește pe Șerban Nicolae. 

Cei mai mulți respondenți consideră că înlăturarea lui Șerban Nicolae de pe funcțiile de conducere din Senat este o decizie rea pentru PSD. Cei care au ales această variantă sunt majoritari: 71,95%, respectiv 7563 de voturi. 28,05% (2948 de voturi) consideră, în schimb, că decizia este una bună pentru PSD. 

(w670)Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11