EXCLUSIV  SONDAJ după decizia PSD privind Șerban Nicolae: Peste 10.000 de oameni au răspuns

PSD a decis, miercuri, nu doar să-l sancționeze pe Șerban Nicolae prin înlăturarea de la conducerea Comisiei Juridice din Senat, dar și de la șefia grupului PSD al senatorilor. 

Senatorul PSD nu consideră că a greșit cu ceva și spune că decizia PSD a fost ”un act politic, o decizie politică”. Amendamentele la Legea Grațierii ar fi cele care ”i-au pus capac” liderului PSD, care mărturisește că nu se leagă de funcții și amintește că în Legislativul 2012-2016 a fost simplu parlamentar. 

Sociologul Marius Pieleanu a spus pentru DCNews că într-adevăr Liviu Dragnea a picat în sondaje în urma unor astfel de decizii tranșante, dar atrage atenția că președintele PSD nu a luat decizia singur, ci alături de oameni politici de vârf care tac. Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că Liviu Dragnea nu-și va atrage simpatia străzii în urma unor astfel de mișcări politici, ci doar ura partidului, iar Liviu Pleșoianu susține că Șerban Nicolae a fost executat. 

[citeste si]

DCNews a realizat un sondaj printre cititorii site-ului, pentru a descoperi care este părerea lor despre acțiunea PSD în ceea ce-l privește pe Șerban Nicolae. 

Cei mai mulți respondenți consideră că înlăturarea lui Șerban Nicolae de pe funcțiile de conducere din Senat este o decizie rea pentru PSD. Cei care au ales această variantă sunt majoritari: 71,95%, respectiv 7563 de voturi. 28,05% (2948 de voturi) consideră, în schimb, că decizia este una bună pentru PSD. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel