EXCLUSIV  SONDAJ despre Vlad Voiculescu, procent dezastru. Mirel Palada: Doi lideri suferă o erodare puternică

Sursa: Guvernul României
Sursa: Guvernul României

Sociologul Mirel Palada a făcut mai multe comentarii pe baza ultimului sondaj care arată o situație critică pentru ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. 

Întrebat dacă Vlad Voiculescu este vulnerabilizat de proteste şi dacă cineva ar putea să îl demită doar pentru a potoli apele, Mirel Palada a spus că el este unul dintre cei doi lideri cu erodare puternică. 

"În sondajele recente, Vlad Voiculescu este unul dintre personajele cu un nivel scăzut de încredere. În sondajele noastre, prezintă doar 10 la sută încredere, un nivel foarte scăzut. Avem doi lideri care suferă de o erodare puternică, sunt şi vizibili şi se concentrează asupra lor toate nemulţumirile populare. Este vorba despre Vlad Voiculescu, care  nu a fost popular niciodată. Ca să fim mai cinici, niciunul dintre miniştrii actuali nu a fost popular vreodată. Spre deosebire de celelalte Guverne, unde mereu ieşea în evidenţă un ministru puternic. Mă gândesc la Gabi Szabo pe vremuri sau Petre Daea mai recent, care adunau un rezervor decent de apreciere populară. Vlad Voiculescu este vizibil, dar nu la adresa lui m-aş focaliza atât de mult", a spus Mirel Palada la DC NEWS TV. 

Al doilea lider, "semizeu pentru români până acum"

"A doua persoană era semizeu pentru români până. Mă refer la Raed Arafat, care până acum un an aduna aprecierea a 60-70 la sută din români. Nimeni nu aduna atât de multă emoţie pozitivă", a spus Mirel Palada. 

VEZI Sondaj Sociopol: Raed Arafat a picat în încredere. Mirel Palada: Era semizeu. A venit printre muritori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel