EXCLUSIV  SONDAJ: Ce părere au românii despre activitatea ministrului Eduard Novak, al cărui minister - al Sportului- dispare prin comasare

DCNews continuă seria sondajelor despre miniștrii din Guvernul Ciucă. Ultimul sondaj este ministrul Sportului, Eduard Novak. 

Conform răspunsurilor, 5,4% au o părere foarte bună despre activitatea acestuia, 14,8% au o părere bună, 28,1% apreciază ca rea activitatea sa de ministru, iar 51,7% drept foarte rea. 

Ministerul Sportului va dispărea din viitorul Guvern de după rotativă, urmând a fi comasat, la propunerea PSD, cu un alt minister, precum cel al Familiei. Acest minister a aparținut de UDMR, care a acceptat ideea comasării, conform declarațiilor publice. 

Deși în spațiul public se vorbește puțin despre rotativă în aceste zile, la propunerea lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, se pare că aceasta ar urma să aibă loc conform calendarului, în 26 mai. Amintim că weekendul trecut, Marcel Ciolacu, președinte al PSD și viitor premier al României, a propus ca discuțiile despre rotativă, care oricum ajunseseră într-un blocaj, să fie reluate după rezolvarea crizei din educație, dar și a situației pensiilor speciale. Cu acea ocazie, voci din PNL spuneau că Nicolae Ciucă mai poate rămâne premier câteva luni. În urmă cu o zi, Alina Gorghiu a apreciat că a fost o greșeală cât s-a vorbit în spațiul public despre rotativă, afirmând că rocada guvernamentală se va face conform protocolului. Și nu a fost singura voce din coaliția de guvernare care a indicat că schimbarea din Guvern continuă conform planului. 

Consultați AICI rezultatelor sondajelor despre miniștrii din Guvernul Ciucă. 

1. Sondaj Edu... (sondaj-eduard-novak_12561900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel