SONDAJ BCS: Marian Munteanu câștigă prima rundă cu Bogdan Diaconu

În doar două luni de la înfiinţare, Alianţa Noastră România (ANR) pare să fie surpriza electorală a celui mai recent sondaj de opinie efectuat în Bucureşti, de BCS.

Cu 4,7% intenţie de vot, ANR se plasează pe al şaselea loc în topul intenției de vot, după PSD, PNL, USB, PMP și ALDE. Pe de altă parte, și procentele PNL sunt o adevărată surpriză, în condițiile în care casa de sondare condusă de Bruno Ștefan îi evalueză pe liberali la modestul scor de 14,8%.

În plus, potrivit aceluiași studiu sociologic, peste 38% dintre votanții PNL au o părere bună despre Marian Munteanu, ceea ce demontrează că transferul de votanți dintre cele două partide de dreapta nu s-a încheiat.
Cu cea mai mare rată de creștere în sondaje, ANR se plasează cu peste 3 procente deasupra Partidului Romania Unită, condus de Bogdan Diaconu, care, deși a beneficiat de expunere mediatică masivă după racolarea mai multor parlamentari din PSD, nu reușește să depășească 1,4% intenție de vot în Bucuresti.

[citeste si]

Clasamentul partidelor în București: PSD – 48,5%, PNL – 14,8%, USR – 13,1%, PMP – 7,8%, ALDE – 7,3%, ANR – 4,7%, PRU – 1,4%, alt partid – 1,2%, candidat independent – 1,2%.

Studiul a fost realizat de Biroul de Cercetări Sociale în perioada 2-14 septembrie 2016, pe un eșantion reprezentativ de 1029 de persoane cu vârste mai mare de 18 ani domicilate în București și și are o eroare maximă de +/-3%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel