SONDAJ AVANGARDE, VOT. Marius Pieleanu, PROCENT-ȘOC: Ascultaţi ce vă spun, credeţi-mă!

Marius Pieleanu a fost invitat în emisiunea România9 la TVR1, unde principalul subiect a fost creşterea ROBOR-ului.

Însă, în timpul discuţiilor cu Ionuţ Cristache, sociologul a anunţat un sondaj pe care l-a făcut recent şi pe care îl va prezenta zilele următoare, legat de intenţiile de vot ale românilor.

Tinerii, 70%, absenți la VOT!

"Pe cine intersează că a crescut ROBOR-ul? Pe tinerii aştia care sunt afectaţi şi trebuie să plătescă. Eu vreau să vă informez că am un studiu pe care o să vi-l prezint săptămâna viitoare - o să fiu înjurat fireşte - în care 70% dintre tineri, astăzi când vorbim, declară că nu vor veni la vot! Că NU vor veni, fraţilor! Nu că mă mai gândesc, că să vezi etc... Din copiii aia probabil că mulţi se regăsesc acolo la 130 de euro pe lună plus (cu cât a crescut în medie rata la bancă - n.r.). Ascultaţi ce vă spun eu, credeţi-mă!" a spus sociologul.

"Ei nu vin la vot! Vor veni la vot, din nou, acei tradiţionali naţional liberali, istorici, care nu sunt influenţaţi de poveştile astea (creşterea ROBOR-ului - n.r.), trei milioane şi jumătate de PSD-işti... adică se face suma de 27% la europarlamentare. Tot pe locul unu PSD, pe locul doi PNL şi după aceea mai vedem..." a mai spus Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel