Sondaj de ultimă oră. Rafila, pe primul loc la încredere în politicieni

În cel mai recent sondaj efectuat în România, clasamentul încrederii este condus de profesorul dr. Alexandru Rafila. 

Sondajul a fost realizat în perioada 14 -  21 septembrie 2021, pe un eșantion de 900 de persoane, prin metoda CATI (interviuri telefonice). Marja de eroare este de 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Credeți că lucrurile în România se îndreapta mai degrabă într-o direcție bună sau într-o direcție greșită? Peste 70 la sută dintre persoanele care au răspuns consideră că România se îndreaptă într-o direcție greșită. 

1. -imagine fara descriere- (sondaj_avangarde_directie_romania_50091100.jpg)

Românii au fost întrebați ce probleme sociale îi îngrijorează cel mai mult? Pe primul loc s-a clasat creșterea inflației, scumpirile în general, pe locul trei poziționându-se creșterea riscului de infectare cu virusul SARS-CoV2.

2. -imagine fara descriere- (sondaj_avangarde_probleme_sociale_50920100.jpg)

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul României, cu ce partid politic sau alianță politică ați vota? - a fost o altă întrebare. PSD s-a clasat, potrivit rezultatelor sondajului, pe primul loc. 

PSD 37%
PNL 20%
AUR 14%
USR PLUS 13%
UDMR 5%
PMP 4%

3. -imagine fara descriere- (sondaj_avangarde_alegeri_73517000.jpg)

Clasamentul încrederii este condus de Alexandru Rafila (PSD).

AICI DOCUMENTUL CU SONDAJUL AVANGARDE!

PSD sesizează autoritățile cu privire la organizarea Congresului PNL 

Amintim că PSD a sesizat Poliția, Jandarmeria și IGSU cu privire la organizarea congresului PNL: „Nu respectă rigorile legale în vigoare și, ca atare, capătă aspectul infracțiunii sancționate de art. 352 din Codul Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor”.

„Vă înaintăm prezenta sesizare referitoare la pregătirile Partidului Național Liberal în vederea săvârșirii unei infracțiuni deosebit de grave care pune în pericol sănătatea publică din București și din întreaga țară. Conform declarațiilor publice ale reprezentanților PNL, acest partid intenționează să organizeze, sâmbătă, 25 septembrie 2021, un congres politic, la care urmează să participe, cu prezență fizică, într-o singură incintă, peste 5.000 de invitați din partea organizațiilor județene ale PNL din întreaga țară”, scrie în sesizarea social-democraților transmisă Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Mai multe informații, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel