Sondaj Avangarde. Pieleanu, procente partide: intenție de vot

Secție de votare
Secție de votare

Sociologul Marius Pieleanu, director al Avangarde, a prezentat, la Antena 3, procentele momentului. 

”Până pe 6 octombrie, când a fost prima zi a referendumului, lucrurile stăteau în felul următor - firește că acum mi se va spune că țin cu PSD-ul și așa mai departe: 36% PSD - atenție, de duminică nu mai știu, sunt posibile schimbări, PNL 25%,  ALDE 10%, USR 9%, Cioloș 9%, UDMR 5%, ProRomânia 4%” a spus Marius Pieleanu, pentru o participare la vot de 47%. ”Numai la 47%, PSD înregistrează un scor cu 3 în față. Cu cât crește mai mult participarea la vot cu atât scade mai mult votul pentru PSD, nu e un secret. Eu cred că la alegerile din mai 2019 nu vom avea o asemenea cifră, probabil vom avea o participare asemănătoare cu cea de la referendum” a spus sociologul. 

(w670)

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că PSD e peste 36% intenție de vot, argumentând că nu există Opoziție, cotează PNL la 15%, ALDE sub 10%, în jurul a 5 - 6%, restul de cifre se duc la USR și mai ales la partidul lui Dacian Cioloș. 

Marius Pieleanu a mai spus că ”la o participare de 25%, PSD ar avea peste 45% pe pariu acum, atunci sigur că PNL e în 19 -20%, USR va avea probleme de prag”. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel