Şofer din Constanţa, urmărit cu un cuţit de un bărbat pe care l-a atenţionat că merge pe contrasens

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un șofer din Constanța a fost amenințat cu un cuțit, urmărit și lovit după ce a atenționat un alt șofer că se află cu mașina pe contrasens.

Polițiștii din orașul Constanța au fost sesizați, joi seara, de către un bărbat, că în timp ce conducea pe bulevardul Mamaia, către Delfinariu, a observat o mașină care circula pe contrasens. Acesta i-a atras atenția șoferului, moment în care conducătorul vehiculului ar fi devenit agresiv, amenințându-l cu o armă albă și urmărindu-l până în zona unei benzinării. Aici, șoferul agresiv ar fi coborât din autoturism și l-ar fi agresat fizic.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul agresiv. Este vorba de un individ de 31 de ani, din municipiul Constanța.

Acesta e cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, scrie Mediafax.

Tot la Constanţa, şofer oprit cu focuri de armă 

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla sub controlul judiciar pentru furt calificat şi conducere fără permis, fapte săvârşite în luna iunie a acestui an şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de duminică să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

El conducea sâmbătă dimineaţa o maşină şi nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor, iar aceştia au plecat în urmărirea lui.

"Pentru a opri autoturismul, poliţiştii rutieri au tras opt focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia anvelopelor. Precizăm faptul că s-au înregistrat doar avarii la nivelul autoturismului, fără a exista victime omeneşti.", a menţionat IPJ.

După imobilizarea autovehiculului, cei doi ocupanţi au încercat să fugă, dar poliţiştii au reuşit să-i prindă în scurt timp şi să stabilească identitatea lor.

"La volan se afla un bărbat, de 37 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,46 mg/l în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a mai anunţat IPJ.

Potrivit sursei citate, în urma testării rapide pentru substanţe psihoactive, rezultatul a reieşit pozitiv pentru cocaină şi barbiturice.

Reamintim că două persoane au ajuns la spital cu multiple traumatisme, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, unul dintre şoferii implicaţii fiind băut şi fără permis de conducere, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel