Simonis (PSD): Dle Ghinea, nu sunteţi Arnold, sunteţi Benny Hill

Facebook - Cristian Ghinea
Facebook - Cristian Ghinea

Alfred Simonis, deputat al PSD, l-a asemănat pe ministrul Ghinea cu Benny Hill. 

Deputatul Alfred Simonis a luat cuvântul în Parlament, în cadrul unei dezbateri privind moțiunea de cenzură împotriva ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. Deputatul l-a asemănat pe ministru cu actorul de comedie Benny Hill. 

„Nu pot să nu mă amuz amintindu-mi o declarație pe care ați dat-o joia trecută, în momentul în care a izbucnit scandalul cu PNRR .Ne spunea domnul Ghinea, „am făcut un experiment, mi-am închis telefonul seara și m-am uitat la filmul Terminator, pe care îl recomand, este foarte bun, este cu Arnold Schwarzenegger bătrân”. Nu comentez gusturile dumneavoastră și nici faptul că vă puteți lua libertatea de a vă închide telefonul așa, când doriți, parcă nu aveți nicio treabă în Guvernul ăla. Îl închideți câteva ore și vă uitați la filme. Însă nu pot să nu mă gândesc, domnule ministru, că fiind mai slab de înger dumneavoastră, privind acest film, ați intrat în rolul actorului principal, ați început să mitraliați și să aruncați în aer toată România cu PNRR-ul acesta. O singură diferență, domnule Ghinea. Dumneavoastră nu sunteți Arnold Schwarzenegger. Mai degrabă sunteți Benny Hill”, a spus Simionis de la tribună. 

Un plan de redresare cu lacune

„Ați trimis un plan absurd care continuă să crească decalajele între regiuni, un plan, așa cum spuneam, făcut de companiile direct interesate de proiectele pe care le-au scris, în care ați prevăzut sute de milioane pentru piste de biciclete în sate fără canalizare, traininguri făcute cu firmele de casă pe sute de mii de euro, miliarde de euro pe consultanță tot firmelor de casă, practic un plan în care paraîndărătul se găsește pretutindeni. Practic, ați creat din PNRR un USR SRL, așa aș putea spune, o pușculiță de partid din care să vă înfruptați dumneavoastră și șefii dumneavoastră de partid. Evident că pentru a finanța toate astea trebuie să tăiați de undeva și de unde știți să tăiați, voi și mai noii voștri parteneri de la PNRR? De la sărmani. Tăiați de la agricultură, înghețați veniturile, salariile, pensiile alocațiile, nu dați nimic firmelor românești, măriți vârsta de pensionare, după dumneavoastră decizia de pensionare ar trebui să vină odată cu certificatul de deces și asta o spuneți cu zâmbetul pe buze. Nu aveți nicio jenă”, a declarat deputatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel