Simona Halep - Ying-Ying Duan. S-a stabilit ora meciului

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 WTA, va avea, miercuri, 3 ianuarie, o partidă importantă.

Liderul WTA o va întâlni, miercuri, pe Ying-Ying Duan în optimile de la Shenzhen. Potrivit Digi Sport, partida Halep – Duan va începe de la ora 9.00.

Însă înainte ca Halep să joace în optimi, Irina Begu, nr. 43 WTA, va intra pe teren de la ora 6.00, urmând să o întâlnească pe Alexandrova.

De asemenea, după ce Halep îşi va termina duelul cu Duan, o altă româncă, Ana Bogdan, nr. 105 WTA, va evolua contra Kristynei Pliskova, tot în optimile de la Shenzhen.

[citeste si]

Amintim că Simona Halep a obţinut o victorie facilă, luni, 1 ianuarie, în prima rundă a turneului de la Shenzhen, scor 6-4, 6-1, în faţa sportivei Nicole Gibbs.

"Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit, apreciez că veniţi mereu să mă susţineţi. Este întotdeauna frumos să evoluezi în faţa unui public numeros", a spus atunci Simona Halep. "Mă bucur că am câştigat astăzi, e prima mea victorie în calitate de numărul 1 mondial, în noul an. Sunt fericită şi mă bucur de timpul petrecut aici", a mai declarat Halep, după victoria obținută luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel