Simona Halep - Irina Begu, oră meci Shenzhen. Situaţie ciudată

Vineri, 5 ianuarie, Simona Halep şi Irina Begu se vor confrunta la Shenzhen, în prima semifinală a turneului.

 

Simona Halep - Irina Begu. Partida a fost programată de la ora 8.00, urmând să fie a şasea confruntare dintre cele două românce, scorul fiind categoric în favoarea Simonei Halep. Pentru calificarea în semifinale, şi-au asigurat fiecare câte 43.663 dolari şi 110 puncte WTA. În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Maria Şarapova şi Katerina Siniakova.

Simona Halep - Irina Begu. Liderul WTA a trecut uşor de Aryna Sabalenka, scor 6-2, 6-2, pe care a învins-o în 57 de minute. "Am jucat grozav, am făcut totul aşa cum trebuie. Am fost foarte puternică pe picioare, am lovit bine şi am fost calmă. Nu e uşor să joci în faţa unei jucătoare care loveşte atât de tare", a spus Halep, la finalul partidei. 

Simona Halep - Irina Begu. Deși cele două sportive vor juca una împotriva celeilalte în semifinalele turneului de la Shenzhen, în aceeaşi zi vor face echipă şi în proba de dublu a turneului.

[citeste si]

Simona Halep - Irina Begu. Ultimul meci direct dintre Halep şi Begu s-a jucat în 2016 în primul tur al turneului de la Wuhan, când Begu s-a retras în setul secund, la scorul de 6-3, 2-0 pentru Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel