SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI la MADRID

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Simona Halep joacă joi cu Irina Begu în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Meciul dintre Simona Halep și Irina Begu începe nu mai devreme de ora 15:00 și este transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

SETUL 3: SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE. Setul trei a fost câștigat de Simona halep cu 6-1.

6-1. Simona Halep câștigă meciul.

5-1. Simona Halep câștigă pe serviciul Irinei și va servi pentru câștigarea meciului.

4-1. Simona se aproprie de victorie. Meciul a mers repede. Până în acest moment nu a trecut nici o ora și jumătate.

3-1. Irina Begu câștigă primul game din setul decisiv. După primele trei game-uri în care nu a avut ce face în fața Simonei, Irina pare că revine în joc.

3-0. Simona Halep revine de la 40-15 pentru adversară și câștigă game-ul.

2-0. Simona pare că și-a revenit și se distanțază la două game-uri.

1-0. Un game solid făcut de Simona Halep și l-a câștigat.

- A început setul 2

SETUL 2: SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE. Setul doi a fost câștigat de Irina Begu cu 6-0.

0-6. Irina Begu a șters pe jos cu Simona Halep în al doilea set!

0-5. Incredibil! Simona Halep este aproape de a pierde setul la zero! Irina servește pentru a duce meciul în decisiv.

0-4. Irina Begu se aproprie de câștigarea setului doi. Simonei Halep nu-i iese aproape nimic.

0-3. Simona Halep pierde încă un game.

0-2. Irina se distanțează la două game-uri. Simona Halep a făcut mai multe greșeli neforțate.

0-1. Irina Begu câștigă acest prim game din setul al doilea.

- A început setul al doilea

SETUL 1: SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE. Setul unu a fost câștigat de Simona Halep cu 6-3.

6 - 3. Simona Halep atacă atunci când are ocazia și câștigă primul set.

5 - 3. Simona Halep pune încă un game pe tabelă.

4 - 3. Game pentru Irina Begu. Aceasta l-a chemat la bancă pe antrenorul ei, Adrian Cruciat care i-a zis: "Împinge mai mult în picioare. Ea nu vrea să te atace, dar dai prea moale și te atacă. Ești doar tu cu mingea". 

4 - 2. Cinci puncte la rând câștigate de Simona Halep care face 4-2.

3 - 2. Scor strâns la Miami.

3 - 1. Simona Halep recuperează în fața Irinei Begu. Și-a făcut serviciul mai ușor, beneficiind și de trei erori neforțate ale adversarei.

2 - 1. Irina Begu pune primul game pe tabelă.

2 - 0. Încă un game luat de Simona Halep, după ce Irina Begu a condus cu 30-0.

1 - 0. Minge de break pentru Simona Halep. Primul game merge la Simona Halep.

0 - 0. Irina Begu servește prima în meciul cu Simona Halep.

UPDATE 14:57: Meciul dintre Simona Halep și Irina Begu va începe la ora 15:15. Louisa Chirico, jucătoare venită din calificări, locul 133 WTA, este prima semifinalistă. Ea a învins-o pe Daria Gavrilova cu 7-6, 6-2.

------------

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Vom avea un duel de senzație la Madrid, o dispută 100% românească cu Simona Halep și Irina Begu.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. "Mâine am un meci greu. Mă aștept la un meci greu. Ea, anul trecut, a ajuns până în sferturi de finală, îi place să joace pe zgură. Ne știm de multă vreme, dar în circuit nu ne-am confruntat de multe ori. Va fi o mare provocare pentru mine, vreau doar să retrăiesc momentele bune din 2014. Am șansa să câștig, dar meciul e deschis oricărui rezultat și vreau doar să lupt pentru fiecare punct și să merg mai departe", a spus Simona Halep despre meciul cu Irina Begu.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, miercuri, după ce a întrecut-o pe elvețianca Timea Bacsinszky în două seturi, 6-2, 6-3.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Simona Halep (7 WTA), a șasea favorită a competiției, s-a impus după o oră și 12 minute în fața lui Bacsinszky (15 WTA), care a fost cap de serie N. 10 în turneul de la Madrid.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Madrid, tot miercuri, după ce a întrecut-o pe Christina McHale (SUA), cu 6-7 (6), 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Irina Begu ( 34 WTA) s-a impus după două ore și 37 de minute în fața unei adversare de 23 de ani, care ocupă locul 59 în lume.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. În primul set, cele două au mers cap la cap, iar în tiebreak Irina Begu a ratat o minge de set, la 6-5 în favoarea sa. În setul secund, Begu a fost condusă cu 2-0, dar a reușit să întoarcă scorul și să facă 4-3, impunându-se cu 6-4. În decisiv, după ce McHale a luat primul ghem, Irina Begu a câștigat trei ghemuri la rând și s-a desprins la 3-1. Americanca a reușit să egaleze, 3-3, dar Irina Begu a câștigat din nou pe serviciul adversarei și a fructificat avantajul, încheind cu 6-4.

[citeste si]

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. De precizat că numărul româncelor ajunse în sferturile de finală ale turneului de la Madrid a ajuns la patru, adică jumătate dintre concurente: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig. Toate meciurile vor fi transmise în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. România are în mod cert o reprezentantă în semifinale, având în vedere că Simona Halep va juca în sferturi cu Irina Begu.

SIMONA HALEP - IRINA BEGU LIVE SCORE în SFERTURI. Meciul dintre Simona Halep și Irina Begu este programat pentru joi, la ora 15:00 și va fi transmis în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO. Rămâneți cu noi pentru a vedea desfășurarea celui mai așteptat duel românesc: Simona Halep - Irina Begu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel