Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen

Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen. Simona Halep şi Irina Begu joacă în finala probei de dublu a turneului WTA de la Shenzhen cu Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova. Partida va fi transmisă în format LIVESCORE pe WWW.DCNEWS.RO. Meciul trebuia să înceapă la ora 09:30, dar cu siguranță ora va fi decalată.

UPDATE 12:20: Meciul la dublu va începe după ora 15:00 și nu va poate fi transmis la televizor. Din cauza ploii, partida a fost mutată în sală, iar acolo nu sunt condiții pentru filmare.

-----

Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen. La această oră, înainte de proba de dublu, ar fi trebuit să înceapă finala dintre Simona Halep și Katerina Siniakova, dar situația meteo a împedicat debutul partidei. Dat fiind faptul că plouă, meciul a fost reprogram pentru ora 09:00. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a afla ce se va întâmpla cu ambele partide.

Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen. În semifinale, Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, principalele favorite, au trecut de cuplul Lesley Kerkhove (Olanda)/Lidia Morozova (Belarus) în trei seturi, 7-5, 3-6, 10-4, după o oră şi 24 de minute.

Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen. În prima semifinală, perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu a trecut de Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania), în trei seturi, 6-2, 6-7 (4), 10-6.

[citeste si]

Simona HALEP și Irina BEGU finală dublu LIVESCORE Shenzhen. DC News vă va ține la curent cu desfășurarea finalei de dublu de la Shenzhen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel