Simona Halep, FINALĂ Shenzhen. VIDEO din sala unde NU se poate transmite la TV

Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat turneul WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe deţinătoarea trofeului, Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.

Știrea inițială:

Meciul dintre Simona Halep și Katerina Siniakova, care joacă finala de la Shenzhen (China), nu a putut fi transmis la TV.

Finalele de simplu şi dublu ale turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, în care evoluează românca Simona Halep, numărul unu mondial, respectiv perechea Irina Begu/Simona Halep, au fost amânate din cauza ploii şi mutate în sală.

Din fericire, au fost câteva persoane care au putut filma, cu telefonul, o mică parte din desfășurarea meciului. Pe pagina de Facebook "Simona Halep Band" a fost postat un video în care o putem vedea pe româncă preț de doar șapte secunde.

[citeste si]

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a întâlnit-o pe Katerina Siniakova, deţinătoarea trofeului, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, după ce reprezentanta Cehiei a învins-o în semifinale pe rusoaica Maria Şarapova cu 6-2, 3-6, 6-3.

Simona Halep, principala favorită, a trecut în penultimul act de Irina Begu, cu 6-1, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel