Simona Halep, finala Shenzhen. I-a răzbunat pe românii REVOLTAȚI

Simona Halep i-a răzbunat pe românii care au fost supărați din cauza faptului că nu au putut urmări meciul sportivei lor preferate. Simona Halep a câștigat finala de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 626.750 dolari, sâmbătă, după ce a învins-o în finală pe deţinătoarea trofeului, Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-1, 2-6, 6-0.

Amintim că finalele au fost amânate succesiv de organizatori care în cele din urmă au decis să mute cele două meciuri în sală. Din acel loc nu s-a putut filma, astfel încât românii nu au putut vedea meciul Simonei Halep la televizor. Dar nu-i nimic pentru că Simona Halep "i-a răzbunat"! A oferit o frumoasă victorie la Shenzhen după o luptă extrem de frumoasă. Românca a demonstrat că indiferent de locul unde joacă este foarte bună!

Acum, Simona Halep mai are un hop de trecut la Shenzhen. Jucătoarele cehe de tenis Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova vor fi adversarele româncelor Simona Halep şi Irina Begu în finala probei de dublu a turneului WTA de la Shenzhen (China).

În semifinale, Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, principalele favorite, au trecut de cuplul Lesley Kerkhove (Olanda)/Lidia Morozova (Belarus) în trei seturi, 7-5, 3-6, 10-4, după o oră şi 24 de minute.

În prima semifinală, perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu a trecut de Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania), în trei seturi, 6-2, 6-7 (4), 10-6.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel