Simona Halep, finală Shenzhen. Cum arată sala din care nu se poate transmite la TV

Finala de simplu de la Shenzhen dintre Simona Halep şi Katerina Siniakova a fost mutată, din cauza ploii, într-o sală unde nu există tribune și nu sunt condiții optime pentru filmare, astfel încât meciul nu a putut fi transmis la televizor.

Pe pagina de Facebook Simona Halep Band a fost publicată o fotografie cu locul în care Simona Halep joacă finala de la Shenzhen.

Finalele au fost amânate succesiv de organizatori care în cele din urmă au decis să mute cele două meciuri în sală. Vremea neprielnică a împiedicat desfășurarea meciului în condiții normale. Meciul dintre Simona Halep și Katerina Siniakova ar fi trebuit să înceapă la ora 08:00.

După finala de simplu, dintre Simona Halep şi Katerina Siniakova (Cehia), deţinătoarea titlului şi a şasea favorită, care a debutat la ora 12:50, ora României, românca mai are un hop de trecut.

[citeste si]

Va fi o pauză de odihnă, iar apoi va începe finala la dublu de la Shenzhen. Româncele Irina Begu/Simona Halep şi cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova se vor duela.

În semifinale, Katerina Siniakova şi Barbora Krejcikova, principalele favorite, au trecut de cuplul Lesley Kerkhove (Olanda)/Lidia Morozova (Belarus) în trei seturi, 7-5, 3-6, 10-4, după o oră şi 24 de minute.

În prima semifinală, perechea formată din Simona Halep şi Irina Begu a trecut de Ana Blinkova (Rusia)/Nicola Geuer (Germania), în trei seturi, 6-2, 6-7 (4), 10-6.

Meciurile sunt transmise, în format LIVESCORE, pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel