EXCLUSIV  SEVIL SHHAIDEH, PREMIER. Ce decizie ia Klaus Iohannis- SONDAJ

Toată suflarea românească îl așteaptă pe președintele Klaus Iohannis. ”După Crăciun” a spus la ultima apariție publică. Atunci urmează să desemneze premierul. Sau nu. 

Un lucru e sigur: propunerea PSD este Sevil Shhaideh. În vreme ce unii liberali se întreabă cum a crezut Liviu Dragnea că Klaus Iohannis îi va accepta propunerea, alții recunosc că PSD a câștigat alegerile și consideră că președintele va accepta propunerea social-democraților. Între timp, a existat o întâlnire între Dacian Cioloș și Liviu Dragnea, dar și consultări la Palatul Cotroceni. Fără rezultat până acum. 

Potrivit ultimelor informații, președintele Klaus Iohannis va face anunțul într-o oră, la ora 12:00. 

Președintele a lăsat în suspans liderii politici de Crăciun. Ei au dat declarații pașnice, vrând să pară că n-au emoții. Sociologul Marius Pieleanu a spus, la Antena 3, că acum PSD-ul și Liviu Dragnea sunt pe poziții de câștig, dar, dacă Klaus Iohannis o va respinge pe Sevil Shhaideh, social-democrații vor fi într-o situație dificilă. 

Vă invităm să răspundeți în sondajul DCNews ce credeți: o va desemna sau nu președintele pe Sevil Shhaideh premier al României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel