Ședința coaliției de guvernare. Andrei Lupu, deputat USR: Guvernul cade, dar coaliția poate merge mai departe

Deputatul USR-PLUS Andrei Lupu a prezentat un scenariu ce poate fi luat în calcul în cadrul ședinței de astăzi a coaliției de guvernare. 

Andrei Lupu, deputat USR-PLUS, a intervenit în direct la Antena 3 unde a fost întrebat dacă se va rupe coaliția de guvernare sau se va ajunge la un punct comun. 

”E clar că s-au depășit niște limite din ambele puncte de vedere, dar eu cred că suntem obligați în calitate de coaliție de a găsi soluția pentru a merge mai departe. Soluția, din punctul nostru de vedere, este în primul rând stabilirea unor condiții foarte clare în baza cărora se va guverna mai departe. Nu mai există un cec în alb pentru această coaliție, ci avem nevoie de niște obiective fără de care noi nu mai putem gira această guvernare și, în al doilea rând, o altă condiție a noastră foarte importantă ține de persoana domnului Cîțu în care noi ne-am pierdut încrederea în acest moment”, a declarat deputatul Andrei Lupu. 

Fără premier, Guvernul cade. Care este soluția?

Întrebat care este ”soluția” în contextul în care va ”pica” Guvernul, Andrei Lupu a răspuns: 

”Guvernul cade, dar coaliția poate merge mai departe cu un nou premier și eventual chiar și cu o așezare politică asemănătoare, inclusiv cu aceleași ministere. Deci nu totul stă în persoana domnului Cîțu în acest moment. Noi nu mai avem în acest moment încredere în domnul Cîțu, pentru că s-au lansat tot felul de acuze mai ascunse sau mai puțin ascunse. Atunci când dumnealui se trezește peste noapte că vrea să demită un ministru, face asta uitând că este prim-ministru cu susținerea unei coaliții”, a declarat deputatul Andrei Lupu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel