Secretul lui Kate Middleton pentru a arăta perfect în poze

Kate Middleton arată exemplar în toate fotografiile.

Stilistul și renumitul TikToker Miranda Holder a explicat posibilul truc al lui Kate Middleton într-un videoclip care a devenit viral: „V-ați întrebat vreodată de ce Kate Middleton arată bine în fiecare fotografie?” Cheia, se pare, constă în faptul că a primit sfaturi despre cum să mențină o imagine aproape perfectă în orice moment. Desigur, frumusețea naturală ajută considerabil, dar trucul folosit este la îndemâna oricui. „Bărbia ei este întotdeauna paralelă cu solul. Nu se uită niciodată în jos sau în sus. Aceasta este cheia pentru a arăta mereu cel mai bine în fotografii”, a explicat Miranda Holder.

Citește și...

Personajul Kate Middleton urmează să își facă apariția în mega producția „The Crown”. O actriță debutantă va juca rolul soției lui William

O tânără actriță a obținut primul ei rol profesionist în rolul lui Kate Middleton, în serialul de succes The Crown, produs de Netflix.

Meg Bellamy, în vârstă de 19 ani, o fostă elevă la școala St Crispin din Wokingham, Berkshire, a fost aleasă după ce a depus o audiție auto-înregistrată, după un apel de casting lansat pe rețelele de socializare.

De asemenea, în producție vor apărea și alți actori debutanți -  Ed McVey, în vârstă de 21 de ani, și Rufus Kampa, în vârstă de 16 ani, care vor juca ambii versiuni tinere ale Prințului William, notează The Guardian.

Toți trei vor apărea în cel de-al șasea și ultim sezon al seriei, ale cărui filmări vor începe la finalul acestui an. Sezonul 5 al serialului este așteptat în toamna aceasta, pe Netflix.

The Crown este o dramă istorică care cronicizează domnia Reginei Elisabeta a II-a, iar cel de-al șaselea sezon ar trebui să descrie anii 2000.

Kampa îl va juca pe Prințul William din preajma morții mamei sale, Prințesa Diana, în timp ce McVey și Bellamy îi vor juca pe ducele și ducesa din perioada lor ca studenți la Universitatea St Andrews, unde s-au cunoscut în 2001.

Portretul Prințesei Diana care nu a mai fost văzut niciodată până acum

O nouă expoziție deschisă anul acesta la Palatul Kensington din Londra a prezentat un portret al Prințesei Diana, care nu a fost niciodată văzut de public.

Realizată de fotograful de modă David Bailey în 1988, imaginea a fost comandată inițial de National Portrait Gallery, dar a rămas în arhiva lui Bailey până acum, scrie cnn.com. Imaginea alb-negru înfățișează o Diana elegantă, de 27 de ani, care se uită în depărtare, purtând o rochie din satin, fără umeri, și o pereche de cercei în formă de lacrimă.

Bailey a fost ales de Prințesa Diana pentru iluminarea cu un contrast puternic și stilul său minimalist. Alegerea "a reflectat dorința ei de a-și stabili o nouă identitate fotografică pentru ea însăși”, distinctă de formele consacrate de portrete regale, potrivit unui comunicat de presă al Historic Royal Palaces, organizația de caritate britanică însărcinată cu conducerea a șase dintre palatele Regatului Unit.

Dezvăluită acum, după 34 de ani, imaginea consolidează și mai mult reputația sa publică ca fiind unul dintre cei mai moderni membri ai Familiei Regale britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel