Scandal cu Irina Begu. Caroline Garcia, făcută praf de români: Să îți fie rușine!

Pagina de Facebook a Carolinei Garcia a fost făcută praf de români după ce franțuzoaica a avut un comentariu scandalos la adresa Irinei Begu.

Garcia (22 de ani, locul 44 WTA) a numit-o "țigancă" pe Begu (25 de ani, locul 34 WTA), chiar în timpul jocului, scorul de 5-5 în setul decisiv. A vorbit în direcția staff-ului său, dar spusele i-au fost captate pe microfoanele de fond.

"Pierd cu brio în fața acestei țigănci nenorocite, o să vezi" ("Je vais reussir a perdre contre cette connasse de gitane tu vas voir" / "I successfully lose against this gypsy bitch, you'll see"), a spus Caroline Garcia, iar vorbele sale au fost descifrate de mai multe publicații, printre care tennisforum.com, bolamarela.pt sau chiar de fanii care au comentat pe diverse site-uri, după ce au auzit-o.

Ulterior acestui comentariu, românii au intrat pe pagina de Facebook a Carolinei Garcia pentru a-i lăsa niște mesaje mai puțin politicoase. "Să îți fie rușine", "Ești bolnavă la cap", "Carolina Garcia ar trebui suspendată pe viață din tenis", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de români pe Facebook.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel