Săptămâna Națională a Voluntariatului sărbătorită la Alba

„Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual menit să mobilizeze cât mai multe organizații si voluntarii pe care acestea îi implică, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor”, susține Daniela Floroian, PR al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Începând din anul 2017, în cadrul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba funcționează cu succes proiectul 7.4 Voluntarii bibliotecii, proiect ce face parte din programul „Administrația funcțională” care are ca obiectiv principal alcătuirea unei echipe de voluntari care să se implice activ în proiectele de animație culturală ale bibliotecii.

Echipa de voluntari ai bibliotecii coordonați de Maria Copândean va sărbători în acest an Săptămâna Națională a Voluntariatului, fiind intens implicată în evenimentele ce se vor derula în cadrul celei de-a XI-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvana.

Sărbătoarea voluntarilor din Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba va începe vineri 11 mai 2018, la ora 16:00 cu un training ce are ca obiective îmbunătățirea abilităților de comunicare, creșterea motivației de a ajuta, dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și chiar dezvoltarea personală. Începând cu data de 14 mai 2018, voluntarii bibliotecii vor participa activ la toate evenimentele premergătoare sau care se vor derula în cadrul Târgului de cArte Alba Transilvana, începând cu conferința de presă, promovarea evenimentului outdoor, activități interactive, lansări de carte, expoziții, momente artistice etc.

[citeste si]

Sărbătorirea Săptămânii Naționale a Voluntariatului se va încheia la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, sâmbătă 19 mai 2018, odată cu închiderea porților celei de-a XI-a ediții a Târgului de cArte Alba Transilvana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel