EXCLUSIV  Șansa de revigorare a PSD. Negoiță, episod cu Ciolacu: Nu a fost ticălos

Roxana Neagu / 09 ian 2020 / 12:59 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Robert Negoiță a vorbit despre șansa de revigorare a PSD cu ajutorul lui Marcel Ciolacu. 

”Dacă n-aș fi văzut o șansă de revigorare a PSD, n-aș fi trimis acea scrisoare. N-am încredere deloc în partid, dar, dacă s-ar întâmpla minunea să-și asume acele valori pe care le-am enunțat în scrisoare, ar avea o șansă” a afirmat Robert Negoiță, in interviul DCNews. El a mai adăugat că PSD are nevoie de o perioadă de Purgatoriu, de trecut prin deșertul Opoziției și de scăpat de paraziții care au stricat partidul. 

Impresionat de Ciolacu

 

El a mai spus, despre Marcel Ciolacu, că nu a avut o relație de prietenie, prin care să-l cunoască, însă a precizat: ”Vă spun ceva ce m-a impresionat. Când mi-am dat seama că direcția în care ne duce Liviu Dragnea este fatală și când am făcut acea scrisoare, Marcel Ciolacu a semnat, nefiind unul dintre acei semnatari ticăloși care n-au mai recunoscut că n-au semnat. Cât de ticălos să fii? Gen Mihai Fifor sau Niculae Bădălău.” 

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a spus că face acuzații grave la adresa unor lideri ai PSD. Robert Negoiță i-a răspuns: ”Vreți să vă mai dau nume? Marian Oprișan”. 

Revenind la Marcel Ciolacu, Robert Negoiță a afirmat că Liviu Dragnea a supus la vot solicitarea din scrisoare și, din cei 28 de semnatari, doar 7 au mai fost cei care au votat: ”Dragnea s-a uitat direct în ochii mei și i-am spus: da, trebuie să pleci”. El a mai susținut că dacă l-ar fi exclus Liviu Dragnea, i-ar fi făcut un bine: ”Să vă ascund că mi-ar fi făcut un bine, aș fi fost mult mai confortabil moral să știu că nu mai sunt membru în partid”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27