EXCLUSIV  Șansa de revigorare a PSD. Negoiță, episod cu Ciolacu: Nu a fost ticălos

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Robert Negoiță a vorbit despre șansa de revigorare a PSD cu ajutorul lui Marcel Ciolacu. 

”Dacă n-aș fi văzut o șansă de revigorare a PSD, n-aș fi trimis acea scrisoare. N-am încredere deloc în partid, dar, dacă s-ar întâmpla minunea să-și asume acele valori pe care le-am enunțat în scrisoare, ar avea o șansă” a afirmat Robert Negoiță, in interviul DCNews. El a mai adăugat că PSD are nevoie de o perioadă de Purgatoriu, de trecut prin deșertul Opoziției și de scăpat de paraziții care au stricat partidul. 

Impresionat de Ciolacu

El a mai spus, despre Marcel Ciolacu, că nu a avut o relație de prietenie, prin care să-l cunoască, însă a precizat: ”Vă spun ceva ce m-a impresionat. Când mi-am dat seama că direcția în care ne duce Liviu Dragnea este fatală și când am făcut acea scrisoare, Marcel Ciolacu a semnat, nefiind unul dintre acei semnatari ticăloși care n-au mai recunoscut că n-au semnat. Cât de ticălos să fii? Gen Mihai Fifor sau Niculae Bădălău.” 

Analistul politic Bogdan Chirieac i-a spus că face acuzații grave la adresa unor lideri ai PSD. Robert Negoiță i-a răspuns: ”Vreți să vă mai dau nume? Marian Oprișan”. 

Revenind la Marcel Ciolacu, Robert Negoiță a afirmat că Liviu Dragnea a supus la vot solicitarea din scrisoare și, din cei 28 de semnatari, doar 7 au mai fost cei care au votat: ”Dragnea s-a uitat direct în ochii mei și i-am spus: da, trebuie să pleci”. El a mai susținut că dacă l-ar fi exclus Liviu Dragnea, i-ar fi făcut un bine: ”Să vă ascund că mi-ar fi făcut un bine, aș fi fost mult mai confortabil moral să știu că nu mai sunt membru în partid”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel