”Românii au talent”, 13 mai. Concurenți care merg în marea finală

Foto Facebook / Românii au talent
Foto Facebook / Românii au talent

Vineri, 13 mai, are loc prima semifinală a emisiunii „Românii au talent”. Din 12 concurenți, doar cinci se vor califica în marea finală de pe 27 mai.

Finaliștii "Românii au talent"

- Alex Dowis

- Gabriela Dincă

- Martina Meola

- Raisa Radu

- Zametheea

- DJ Hugo Arthur

- Alex Dowis

______________________________________________________________________

După 14 ediții de preselecții, sute de concurenți urcați pe scenă și multe talente descoperite, 24 de concurenți au ajuns în etapa semifinalelor. Acestea se vor desfășura în două ediții, prima dintre ele fiind difuzată vineri, 13 mai. Așadar, încep emoțiile etapelor live la „Românii au talent”. Vineri seară, 12 concurenți își vor da testul în fața celor de acasă, în prima semifinală live a sezonului. 

Din cei 12, doar cinci se vor califica direct în marea finală de pe data de 27 mai. Acestora li se vor alătura alți cinci săptămâna viitoare, dar și un alt concurent care va primi wild card de la cei patru jurați la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro într-un show de neratat.

Concurenții serii sunt: Marius Mateș, Sandeep Kale, Ionela Marin, DJ Hugo Arthur, Zametheea, Elvis Asan, Alex Furman, Martina Meola, Gabriela Dincă, Alexandra Croitoru, Alex Dowis și Raisa Radu.  

Un moment special va fi oferit de Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 „Românii au talent”. Cântăreața cu o poveste extraordinară de viață a reușit atunci să impresioneze publicul și să obțină voturile care i-au adus locul 1 și marele trofeu. 

Cum poți vota 

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

UPDATE-uri:

Marius Mateș a deschis show-ul cu un dans spectaculos. Momentul său de dans i-a impresionat pe jurați, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa. „Sunt foarte încântat că seara a început cu tine, Marius. Iar m-ai dus într-o poveste”, a comentat Mihai Bobonete.

Sandeep Kale, acrobații uluitoare la înălțime! „Talentul este evident! Exact ăla de a face ceva ireal! În continuare, mi se pare ireal ceea ce face el. Sentimentul meu este că el face asta dintotdeauna”, a spus Andi Moisescu, care a aplaudat în picioare. 

Ionela Marin a început să plângă la finalul momentul său plin de emoție. Este soprană și cântă la flaut. Jurații au fost extrem de impresionați de momentul ei. Andra i-a spus: „M-a emoționat foarte tare reacția, pentru că mi-a amintit de mine... când ai început să plângi...”  

DJ Hugo Arthur, show exploziv la platane în fața juraților! 

Și Zametheea a oferit un moment unic pe scena „Românii au talent”. Jurații au fost extrem de impresionați de momentul concurentei. Dragoș Bucur i-a spus: „Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic”.

Elvis Asan a transmis emoție printr-o interpretare deosebită a piesei „Mai rămâi și nu pleca”.

Alex Furman a pregătit un număr spectaculos de iluzionism. Jurații au fost extrem de impresionați de momentul concurentului, care l-a avut drept asistent chiar pe tatăl său.

Martina Meola, moment uluitor pe scenă! A cântat la pian legată la ochi și a ridicat toată sala în picioare.

Gabriela Dincă a îmbinat în numărul ei elemente de acrobație, balet și gimnastică. „Ca un copil m-am bucurat să văd! Te felicit din toată inima! Toate visele tale să se împlinească!”, i-a spus Andra.

Alexandra Croitoru a ajuns la inimile juraților cu interpretarea sa emoționantă.

Alex Dowis a avut un moment impresionant dedicat familiilor încercate din Ucraina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel