Româncă ucisă în Abu Dhabi. O femeie, arestată pentru că pregătea și un atac cu bombă-VIDEO

Ancheta în cazul uciderii profesoarei americane de origine română  într-un centru comercial din Abu Dhabi a dus și la prima arestare. 

Profesoara americană, de origine română, Ibolya Ryan, profesoara americană, de origine română, a fost ucisă în baia pentru femei a unui popular mall din Abu Dhabi. Mama a trei copii a murit din pricina rănilor suferite, ea fiind lovită cu un corp contondent.

În urma anchetei, o femeie din Emiratele Arabe Unite a fost arestată joi pentru uciderea profesoarei americane de origine română. Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, femeia pregătea şi un atac cu bombă. La reşedinţa ei au fost găsiţi explozibili, potrivit România TV.

Potrivit martorilor şi poliţiştilor, agresoarea, care purta un văl islamic, a aşteptat-o pe profesoară în mall o oră. A acostat-o în toaletă și a înjunghiat-o de şase ori.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum atacatorul a fugit apoi. A aruncat cuţitul cu care a omorât-o pe femeie.

Ibolya Ryan, în vârstă de 47 de ani, lasă în urmă doi copii gemeni de 11 ani. Potrivit profilului său de Facebook, ea preda la o grădiniţă de elită din Abu Dhabi. Era foarte încântată de locul său muncă şi le povestea prietenilor că îi place să trăiască în ţara arabă, să înţeleagă cultura şi să înveţe limba. Femeia era divorţată, iar fostul său soţ locuieşte în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel