"RIP Codin Maticiuc". GLUMĂ despre priveghi și pomană

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

După mesajul cu "RIP Codin Maticiuc", Cătălin Dan, un internaut, a făcut o glumă.

"Priveghiul și pomana vor fi la nuba sau la loft?", a fost comentariul lui Cătălin Dan în dreptul imaginii cu mesajul "RIP Codin Maticiuc" în care apărea DJ-ul Avicii. În respectiva fotografie, artistul semăna cu Codin Maticiuc.

Vedeta nu s-a supărat din cauza glumei macabre

"RIP (n.r. - Rest In Peace - 'Odihnește-te în pace, în limba engleză) Codin Maticiuc", a fost mesajul care însoțea o fotografie cu Avicii. În imaginea respectivă, DJ-ul semăna cu Maticiuc.

"Am găsit asta pe net și, ca să vă răspund la întrebări nu, nu mă deranjează. E un pic macabru, dar văd o ușoară asemănare în poza asta și eu țin la gluma așa că...#ripme", a fost reacția lui Codin Maticiuc când a văzut imaginea cu RIP.

Chiar dacă vedeta nu a fost deranjată de gluma macabră care a circulat pe Facebook, unii internauți au spus că astfel de lucruri nu se fac.

Mort la 28 de ani

Avicii, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică, a murit vineri la vârsta de 28 de ani în Oman, la doi ani după ce şi-a anunţat în mod surprinzător retragerea de pe scenă.

Tim Bergling pe numele său real a fost găsit mort în Muscat, capitala sultanatului, potrivit unui comunicat al agentului său care nu a specificat cauza decesului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel