Refugiata ucraineancă o acuză pe soția bărbatului alături de care a fugit că ”este vina ei”: Ne-a împins mai aproape, prin suspiciunile ei

Sursa foto You Tube
Sursa foto You Tube

Povestea tinerei refugiate ucrainence care a destramăt o familie a fost cap de afiș în presa natională și internațională. Dupa nenumăratele acuze primite din partea cititorilor, dar se pare și din partea propriei familii, aceasta a simțit nevoia să apară cu clarificări. 

Refugiata ucraineancă aflată în centrul unui triunghi amoros amar a izbucnit în lacrimi și a insistat: „Nu sunt un distrugător de case. Nu m-am gândit și nici nu am plănuit să intru acasă la ei și să-l iau pe Tony de la Lorna”, potrivit declarațiilor acesteia date publicației The Sun.

Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, s-a mutat cu Tony Garnett și cu soția sa Lorna Garnett, după ce aceștia s-au oferit să o găzduiască și să îi sponsorizeze șederea în Marea Britanie.

Zece zile mai târziu, Lorna, în vârstă de 28 de ani, a acuzat-o pe blonda ucrineancă că a pus ochii pe bărbatul ei. Sofia și-a făcut bagajele, însă Lorna a rămas cu inima frântă după ce soțul ei Tony a plecat după ucraineancă.

1. Sursa Foto... (lorna_01577000.jpg)

Sursa Foto YouTube: Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și cu soția sa Lorna Garnett, 28 de ani 

”Asta nu mi-a trecut niciodată prin cap. Mi-a plăcut această familie. Am petrecut mult timp cu Lorna și am încercat să o ajut. Dar ea avea două fețe. Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony mai aproape. Ea a creat această situație sugerând în mod constant că ceva se întâmplă atunci când nu era. Deci aceasta este vina ei”, a declarat Sofia Karkadim.

”În ceea ce mă privește, ei și-au distrus relația cu mult înainte să sosesc eu. Relația lor a fost de vină. Nimic din toate astea nu este munca mea. A fost decizia mea să plec atunci când am plecat și Tony a decis să vină cu mine”, a continuat ucraineanca.

Acuzată că a stricat imaginea refugiaților care caută sprijin, ucraineanca a fost renegată și de propria ei familie

Ea a adăugat: ”Părinții mei au spus că le e rușine și că nici măcar nu pot ieși afară din cauza mea. Se spune că din cauza mea nimeni din Marea Britanie nu va primi ucraineni. Fiecare familie din Marea Britanie se va gândi acum: ”Nu pot primi o refugiată pentru că ea îmi va lua soțul”.  Și acum am oameni care îmi scriu spunând că sunt o persoană oribilă, că am făcut un lucru rău pentru țara mea. Toată lumea din Marea Britanie se gândește la același lucru pentru că am luat bărbatul dintr-o familie, dar toate acestea sunt minciuni.”

2. -imagine fara descriere- (lorna-1_89598500.jpg)

Sursa foto YouTube:  Lorna Garnett

Sofia a insistat că nu s-a întâmplat nimic între ea și Tony până când au părăsit casa cuplului din Bradford, West Yorks

Refugiata Sofia, originară din Kiev, a dezmințit și afirmația Lornei că purta topuri decoltate și se machia excesiv atunci când Tony sosea acasă de la muncă.

”Am încercat să fiu drăguță, dar ea se plângea în fiecare zi, devenind din ce în ce mai geloasă pe timpul petrecut împreună cu Tony. În fiecare noapte îl întreba pe Tony: De ce stai jos cu ea”, declară Sofia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel