Răzvan Simion, motivul despărțirii de Lidia Buble. Mesajul subtil al artistei, semn pentru Daliana Răducan: Gândește-te la viața ta

Lidia Buble a transmis un mesaj subtil după ce Răzvan Simion ar fi divulgat motivul despărțirii.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format timp de cinci ani anul dintre cele mai iubite și solide cupluri, iar atunci când toată lumea aștepta ca cei doi să facă anunțul nunții, a venit cel al despărțirii. 

Pe vremea când matinalul de la Neatza a cunoscut-o pe Lidia Buble, era căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, iar mai apoi, odată ce s-au îndrăgostit, cei doi au trecut printr-o "iubire interzisă".

Recent, mai în glumă mai în serios, Răzvan Simion a divulgat motivul despărțirii lor. Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, “Neatza cu Răzvan și Dani”, când Răzvan Simion a spus că în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui, arată cancan.ro

Replica Lidiei Buble

La puțin timp după dezvăluirea lui, Lidia Buble a avut și prima reacție pe rețelele de socializare. Artista a publicat un mesaj motivațional, cu subînțeles, care i-au pus pe fani pe gânduri.

"Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?", a postat Lidia Buble, pe InstaStory.

Răzvan Simion, relație nouă cu Daliana Răducan. Ce diferență uriașă de vârstă e între ei

Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion, este cu 11 mai mică decât el, având doar 29 de ani.

Se pare că diferența de vârstă dintre Răzvan Simion și femeile din viața sa nu constituie deloc o problemă. Cei doi sunt împreună din vara anului trecut, dar abia acum și-au făcut publică relația. Cei doi au fost surprinși împreună în Istanbul, imediat după despărțirea de Lidia Buble, însă prezentatorul TV a negat atunci că ar avea o nouă relație.

Daliana Răducan nu este străină de televiziune. Aceasta a făcut parte din echipa "Visuri la cheie", emisiunea de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Cine este Daliana Răducan, noua iubită a lui Răzvan Simion. Fiica prezentatorului i-a dat de GOL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel