Răsturnare de situație. Presa din toată lumea a scris că a murit. Reacția partenerului său când a aflat că celebra actriță e ÎN VIAȚĂ

Sursă: Captură foto Youtube Inside Edition
Sursă: Captură foto Youtube Inside Edition

Presa mondială încă titrează că a murit o celebră actriță care, în realitate, e în viață. 

Este vorba despre celebra actriță Tanya Roberts din seria Bond. Decesul îi fusese anunțat, duminică, de Lance O'Brien, partenerul ei, dar și de reprezentantul ei, Mike Pingel, conform Daily Mail. Actrița are 65 de ani acum.

Luni, O`Brien, în timpul unui interviu live, pentru ”Inside Edition”, a primit un apel de la spital, în care era anunțat că, în realitate, celebra actriță nu a murit. 

”Îmi spuneți că e în viață?” a spus el la telefon înainte să izbucnească în lacrimi. Nici O`Brien, nici Pingel nu au oferit vreo explicație pentru confuzia creată. O`Brien a anunțat doar, în timpul emisiunii: ”Spitalul îmi spune că este în viață”. 

Situația este una ciudată. Pingel a anunțat duminică că actrița a fost dusă în Ajun de Crăciun la un spital din L.A., după ce s-a prăbușit în casă, și că sâmbătă a murit. El a spus că a aflat despre moartea actriței de la O`Brien, înainte de a face anunțul public. Mai mult, O`Brien însuși a declarat că a vizitat-o pe Tanya Roberts înainte de a trece în lumea de dincolo, sâmbătă. ”În timp ce o țineam de mână în ultimele ei momente, a deschis ochii. I-am văzut ochii pentru ultima dată, avea cei mai frumoși ochi” spunea O`Brien. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel