Ramona Mănescu promovează România la PE cu ajutorul copiilor români talentați

Europarlamentarul PNL, Ramona Mănescu, a organizat la Parlamentul European evenimentul intitulat "Copii români talentaţi", unde un grup de  27 de elevi de la Colegiului Naţional de Artă “Dinu Lipatti" şi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza" au promovat imaginea ţării. Manifestarea organizată, marți,  de europarlamentarul liberal a fost dedicată   zilei tinerilor artişti din România, având scopul de a promova imaginea României şi valorile ţării noastre, în inima Europei.

Muzica interpretată de elevii Colegiului Național de Artă “Dinu Lipatti" şi tablourile create de elevi ai Liceului de Arte Plastice “Nicolae Tonitza" au făcut ca în cursul zilei de marți, în Parlamentul European, să fie celebrată ziua tinerilor artiști din Romania.

"Mi-am dorit să organizez acest eveniment tocmai pentru ca noi, cei care ne desfăşurăm activitatea aici, la Bruxelles, să avem posibilitatea de a admira lucrările şi talentul copiilor din România. Pentru mine, ca membru în Comisia de Cultură şi Educație, din PE, a fost un privilegiu să pot găzdui, încă o dată, cu mândrie, tinerii noștri înzestraţi cu aptitudini deosebite, ce reprezintă în aceeași măsura viitorul României dar şi al Europei", a declarat europarlamentarul liberal.

 "Mi-a făcut plăcere sa îi invit, la PE, pe cei 27 de elevi de la Colegiului Național de Artă “Dinu Lipatti" şi de la Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza", care au avut deja performanţe recunoscute la concursuri internaționale, de prestigiu. Cred că rezultatele lor obținute prin efort şi muncă imensă, depusă în fiecare zi, sub îndrumarea profesorilor, demonstrează, încă o dată, Europei faptul că România are valori incontestabile," a conchis Ramona Mănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel