PSD: USR n-are dreptul să-i acuze pe alții în timp ce-și protejează penalii din partid

INQUAM
INQUAM

Partidul Social Democrat denunță dublul standard al Uniunii Salvați România.

PSD denunță dublul standard și ipocrizia nerușinată a reprezentanților USR care fac denunțuri la ANI și DNA împotriva medicului Cătălin Cîrstoiu, în timp ce stau la masă cu penalii și incompatibilii din propriul partid. Spre deosebire de penalii USR, medicul Cătălin Cîrstoiu nu este vizat de nicio anchetă penală și nu are nicio decizie de incompatibilitate.

USR și-a pierdut definitiv statutul de reper de integritate al politicii românești după ce a făcut scut în jurul propriilor penali și a atacat public magistrații și inspectorii de integritate care au luat decizii împotriva acestora. USR este astăzi „partidul alături de penali în funcții publice”, care și-a trădat fără scrupule propriii alegători.

Denunțătorul de serviciu din USR care a depus sesizările împotriva medicului Cătălin Cîrstoiu susține fără rușine la alegerile din 9 iunie mai mulți penali USR în funcții publice, începând de la inculpata Clotilde Armand de la Primăria Sectorului 1, suspectul Lucian Viziteu de la Primăria Bacău sau anchetatul penal Allen Coliban de la Primăria Brașov, și până la suspectul de 1 miliard de euro, Vlad Voiculescu, care stă cocoțat în vârful listei USR pentru alegerile europarlamentare. Cât timp USR va continua să facă scut în jurul penalilor din partid nu are dreptul moral de a mai formula acuzații de integritate sau de natură penală la adresa altor persoane sau a altor partide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel