PSD, moțiune de cenzură. Ciolacu: Vom lucra până pe 31 decembrie. Este un semnal alarmant!

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care PSD urmeaza să o depună împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al partidului a spus când ar urma să fie depusă, având în vedere că în luna ianuarie nu există sesiune parlamentară.

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV, când ar urma să fie depusă moțiunea de cenzură, având în vedere că în luna ianuarie nu există o sesiune parlamentară, Marcel Ciolacu a răspuns:

"Dacă vin cu asumarea, avem trei zile la dispoziţie, este un lucru rapid. Dacă vin cu OUG, ea intră în ciclul parlamentar, în comisii, în dezbatare. În momentul în care este respinsă, se revine la legea veche. În cazul în care Guvernul optează să vină cu legea bugetului în Parlament, în dezbateri, cu certitudine vom lucra până pe 31 decembrie ca bugetul să fie aprobat în acest an calendaristic. România trebuie să aibă buget, până la 31 decembrie. Deja modificarea ratingului de ţară este un semnal alarmant. Nimeni nu îşi permite să se joace cu România", a declarat Marcel Ciolacu.

Vezi și: OUG alegeri în două tururi. Ciolacu: Guvenul Orban o poate da!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel